Bli en MrXbet partnerHvis du er en webmaster, en blogger eller hvis du har en side på sosiale medier, kan du tjene penger ved å markedsføre MrXBet gjennom deres lønnsomme forretningspartner program. Å bli MrXbet-partner kan også være en fin måte for deg å øke trafikken til nettstedet eller siden din.


Dette programmet gir deg tilgang til partnerskap med MrXbet, ExclusiveBet og Easybet i hvert tilgjengelig land og språk. Du finner sporingslenker for tilbud fra Sport, eSport og Casino som lar deg følge spillere som registrerer seg og gjør innskudd via siden din. Denne lenken er en enkel kode som kan kopieres og limes på nettsteder eller sosiale mediesider akkurat som en sponsorlink.


Mennesker fra over hele verden blir akseptert, men du må være registrert som en bedrift for å melde deg på programmet.


Første seksjon av MrXbets forretningspartner søknadsskjema


Fristende kompensasjonsplan og raske betalinger

MrXbets forretniungspartner program gir brukere tilgang til eksepsjonelle provisjoner, og du kan glede deg over en av de høyeste konverteringsfrekvensene på markedet. Pengene du genererer via nettstedet eller siden din, blir deretter kompensert tilsvarende, og du vil ha alle de kraftige markedsføringsverktøyene du trenger for å overvåke og maksimere dem. Med støtte som sporingsverktøy, bannere og e-postsett, har du alt du trenger for å maksimere overskudd. Og viktigst av alt er det å få betalt raskt og enkelt.

Forretningspartner programmet bruker Revenue Share-modellen, som betyr at du vil motta en prosentandel av gevinsten opptjent av hvilken som helst bookmaker du promoterer, så lenge spillerne dine holder seg aktive på spillplattformen. Du vil begynne å motta provisjoner etter å ha tjent Kr. 5.000 ,-, og betalinger vil bli utført ved bankoverføring, Neteller eller andre elektroniske lommebøker.

Når du har registrert deg i programmet, vil en forretningspartner leder kontakte deg og gi deg personlig støtte. De vil forsyne deg med skreddersydde grafikk etter dine behov og vil hjelpe deg med å markedsføre tilgjengelige merker og holde deg informert om nye produkter.