Å operere utenfor Norsk Tipping betyr å kunne levere svært konkurransedyktige oddsSelv om selskapet fremdeles er relativt nytt på sportsbettingmarkedet, har MrXbet lagt stor vekt på å raskt vinne spillernes tillit. Garantien for å kunne satse med en pålitelig bookmaker som er profesjonell gjør de store oddsene for at MrXbet kan tilby en enda bedre grunn til å prøve dette stedet. I tillegg til deres omfattende utvalg av sportsbegivenheter samt veddemålsmuligheter, enten de er live eller forhåndsspill, er de eksepsjonelle oddsene som MrXbet kan skryte av, en av de viktigste fordelene som selskapet har bygget sitt rykte på.

Eksempel på live kamp

Du er sannsynligvis allerede klar over at oddsen som tilbys av Norsk Tipping er mindre og mindre tiltalende og frister ikke norske spillere. Og med god grunn, foruten de tunge skattene som reguleres av den norske staten, er det også det faktum at noen bookmakere viser en virkelig mangel på originalitet når det gjelder å foredle oddsen.

I sitt forsøk på å tiltrekke seg flere kunder og fremdeles tjene penger, prøver MrXbet å tilby odds som er like bra eller bedre enn noen av de beste sportsbettingsidene som finnes. For å gjøre dette bruker selskapet avanserte statistiske analyseverktøy og bruker en rimelig nedstrømsmargin slik at det til slutt kan garantere en attraktiv avkastning.


I praksis gjør denne formelen at oddsen kan bringes nærmere i tråd med bransjestandarder, og det er derfor veldig oppmuntrende for de spillerne som ønsker å maksimere overskudd fra innsatsene sine. Ved å velge MrXbet, kan spillere være sikre på at de satser med odds i gjennomsnittlig rekkevidde av det som for tiden finnes på det internasjonale markedet.

Det er klart at ikke alle idretter, begivenheter og typer spill i MrXbets utvalg er like viktige. Som mange andre operatører har MrXbet gjort fotball til den ledende sportsdisiplinen på sin vaktliste og tilbyr, i tillegg til et bredt spekter av arrangementer og typer spill, noen av de beste oddsene for fotballspill. Det er også verdt å nevne at HUB-spill og spill på storinnsats-kamper, der de mest konkurransedyktige oddsene blir brukt, kan ha en utbetalingsprosent som noen ganger overstiger 90%.

Marginberegning

La oss som et eksempel ta denne kampen mellom Wolfsburg og Koln fra Bundesliga 2019/2020 (skjermbilde tatt da dette innlegget ble skrevet 17. august 2019).
MrXbets margin er:

  • (1/1.92)+(1/3.5)+(1/3.80)= 1.06970...
  • Dette betyr en margin på 6,97%, og dermed en utbetalingsprosent på 93,029%

Som et resultat av en fornyet interesse for gamblere, kan idretter som tennis og basketball nå også gi gode odds. Generelt sagt skal MrXbet roses for å intensivere innsatsen for å forbedre oddsen som allerede er noen av de beste i bransjen.

Spillere bør være klar over det på forhånd at MrXbets plattform beregner gevinster basert på det europeiske odds- (eller desimaler) systemet. Heldigvis burde spillere i Norge ikke ha problemer med dette formatet, siden det er det mest brukte i landet.