Hva med MrXbets bonuser?MrXbets politikk for å belønne kundene er sannsynligvis grunnen til at denne plattformen har blitt et populært valg for flere og flere spillere. Bookmakeren har satt opp et lojalitetsprogram som inkluderer en velkomstbonus for nye medlemmer og andre vanlige bonuser som tilbys på månedlig basis for å belønne spillere som regelmessig bruker plattformen.

Liste over tilbud 1Liste over tilbud 2Liste over tilbud 3

Vilkår og betingelser vedrørende disse forskjellige bonusene blir periodisk revidert. Derfor bør du se nettsidens "kampanjer" -seksjon for å få den mest oppdaterte informasjonen. I denne artikkelen vil vi imidlertid gi deg oversikt på hva du kan forvente deg hvis du velger å spille med MrXbet.


Velkomstbonusen: en nærmere titt på noen av betingelsene

MrXbet har etablert et spesielt velkomsttilbud som er skapt for å gi nye brukere muligheten til å spille på plattformen med fullt rolighet. Sånn at hver spiller som registrerer seg på nettsiden har automatisk rett til en velkomstbonus på opptil 100% på sitt første innskudd, opp til maksimalt Kr. 1.000 ,- (eller tilsvarende i andre valuta). Medlemmer er pålagt å sette inn minimum Kr. 200 ,- (eller tilsvarende i andrevaluta) for å kvalifisere deg til denne bonusen. Likevel er det også visse krav som må oppfylles for å motta denne bonusen.

Først av alt, for at bonusen skal krediteres spillekontoen din, må du sende en forhåndsanmodning etter at du har gjort ditt første innskudd. Du har imidlertid ikke lenger rett til å tjene fra denne bonusen hvis den resulterer i en vinnende veddemål. Med andre ord, du mottar ikke en bonus hvis du vinner noen penger fra ditt første innskudd.

Kr. 1.000 ,- tilgjengelig for fotball

Bortsett fra ovennevnte unntak, er du fremdeles kvalifisert for plattformens velkomsttilbud, men du må også følge visse vilkår før bonusen din kan utgis. Praktisk sett må denne bonusen satses seks ganger på spill med odds av mer enn eller lik 1,60, med et fast maksimum på Kr. 200 ,- før den kan konverteres til ekte valuta. Å vinne eller satse på samme arrangement er imidlertid unntak. Dette gjelder også satsing på hesteveddeløp. På andre siden er det fortsatt mulig å gjøre enkelt-, flere- og billettsystem-spill både i live og i pre-kamp modus.

Det er viktig å merke seg at spillere fra noen land kanskje ikke kan dra fordel av velkomstbonusen. Listen inkluderer land som Serbia, Brasil, Danmark, Polen, Romania, Ukraina, Makedonia, Estland, Litauen, Latvia, Bulgaria og Hviterussland.
Samtidig kan MrXbet kreve noen ganger dokumentasjon for å validere (Kjenn din kunde) spillerens identitet. Hvis bekreftelsesprosessen ikke er avsluttet, kan bonuser (og / eller gevinster fra spill) bli gjort ugyldig og tatt fra spilleren.
Det er best for deg å registrere deg med din ekta adresse og identitet, fordi MrXbet ikke har noen begrensninger.


Spesielle kampanjetilbud

Foruten velkomstbonusen som er nevnt tidligere, har denne bookmakeren satt opp sporadiske kampanjer for å forbedre sine lojale fans’ spillopplevelse. For eksempel, gir den månedlige Sport-reload bonusen deg mulighet til å motta 50% bonus på ditt første innskudd hver måned, opptil Kr. 1.000 ,- (eller tilsvarende i andre valutaer). Disse midlene legges bare til på spillekontoen din etter at du har brukt innskuddene dine fullstendig. Videre utbetales ikke denne bonusen på noen gevinster tjent med et innskudd. Visse vilkår må også være oppfylt før bonus kan gis ut.

Kr. 1.000 ,- hver måned

Du må også satse bonusen seks ganger på spill med odds større enn eller lik 1,6o, med et maksimumsbeløp på Kr. 200 ,-. Akkumulator og billettsystem-spill som er gjort både før kampstart og live, godtas også. Akkurat som med velkomstbonusen, kan ikke spillerne gjøre dupliserte spill eller satse på samme arrangement. Dette gjelder også vinnende innsatser samt innsatser gjort på hesteveddeløp.